Bulvár-celeb

2021.03.13. 17:30

Így vetkőzött le teljesen meztelenre élő adásban a francia színésznő (videó)

Corinne Masiero, a korábban César-díjra is jelölt 57 éves francia színésznő így adta át a legjobb jelmeznek járó díjat Párizsban, élő adásban.

French actress Corinne Masiero (L) delivers a speech wearing a "Peau d'Ane" costume next to French actress and Master of Ceremony Marina Fois during the 46th edition of the Cesar Film Awards ceremony at The Olympia concert venue in Paris on March 12, 2021. (Photo by Bertrand GUAY / various sources / AFP)

Forrás: Bertrand GUAY / various sources / AFP

Fotó: AFP

Corinne Masiero egy szamárbőrben jött be a színpadra. Mérsékelten szellemes vicceket kezdett mondani (olyan szójátékokat például, hogy Roger-statiszták a pácban), és mondanivalójának lényege az volt, hogy mivel ebben a koronavírus-helyzetben nem tud megfelelő és méltó jelmezt felvenni, ezért szamárbőrben jött, de az sem megfelelő, ezért levetkőzik. Akciójával a francia kormány ellen tiltakozott – írja az Origo.

 

Borítókép: Corinne Masiero, színésznő és Marina Fois, a gála házigazdája a César-díjkiosztón. Fotó: Bertrand GUAY, various sources / AFP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!