Nem sikerült a címvédés

Nem sikerült a címvédés
A Szatmárnémeti Sportklub – Unio SK bírkózói a negyedik helyen végeztek a Slatinán megrendezett kadett ob–n.

Új, erősen megfiatalított csapattal utazott a slatinai bírkózó csapatbajnokság döntőjére a Szatmárnémeti Sportklub – Unio együttese.

 

A szatmáriak a 4. helyen

Szabó Ferenc, a szatmáriak edzője a szombati versenynap után elmondta: „Annak ellenére, hogy nem sikerült megvédeni az országos bajnoki címet a fiúk helytálltak. A vesztett találkozókon is, nem egy esetben az ellenfelek csak a szerencsének köszönhették, hogy megnyerték a mérkőzést. Maga a tény, hogy sikerült az ország legjobb hat együttesének viadalán részt venni, már ez is sikernek könyvelhető el.”

A bajnokságot a házigazda Slatina nyerte, 2. CSM Pitesti, CSS Botosani, 4. Szatmárnémeti Sportklub – Unio, 5. Tulcea, 6. CSM Botosani.

A szatmári csapat összetétele: George Savianu, Vasile Savianu, Flaviu Toia, Flaviu Piscoreanu, Eduard Nacos, Ciprian Nacos, Szabó Attila, Tóth Arnold, Tamás Attila, és Marius Domuta.

 

Következik a junior ob

A szatmári bírkózók a hónap végén Tulceára utaznak, ahol a junior korosztálybeliek országos bajnokságát rendezik. Ezen is hat gárda küzd majd meg a dobogós helyezésekért: két együttes Bukarestből (a Dinamo és a Metrorex), Slatina, Tulcea, a Szatmárnémeti Sportklub – Unio, valamint Botosani.