Nem maradhattak Holnap hajnalig

Nem maradhattak Holnap hajnalig
Nagyvárad – Teltházas, nagy sikerű koncertet adott csütörtök este a Szinetár Dóra- Bereczki Zoltán budapesti előadópáros a Szigligeti Színházban. Főleg jól ismert musicalslágerek csendültek fel.

 

 

Csütörtök este nagy sikerű koncertet adott a népszerű Szinetár Dóra- Bereczki Zoltán előadópáros a nagyváradi Szigligeti Színházban (melynek szépségét nem győzték dícsérni). Kedvesek voltak és ügyesek, jó hangulatot tudtak teremteni, a közönség pedig nem csupán az énekszámaikra, hanem a poénjaikra is vevő volt. Főleg musicalslágerekkel készültek, de azért a magánéletükbe is bepillantást engedtek, anélkül, hogy a bulvár irányába sodródtak volna. Többek közt gyermekkori emlékeik, majd az első randevújuk története elevenedett meg, egy-egy ezekből ihletődött dal formájában. De ugyanígy olyan híres (rajz)filmek zenéje is felcsendült magyar fordításban, mint például az Aladdin és a csodalámpa, a Flashdance (bár a híres emelgetős táncjelent „a fehér ruha hiányában” elmaradt), vagy az Angyalok városa (Sztevanovity Dusán dalszövegével).

 

Musicalslágerek

 

A műsor gericét azonban, mint említettük, a musicalslágerek adták. Felcsendült a művészházaspár „közös szerelmének”, a Rebeccának emlékezetes duettje, valamint a Romeó és Júlia szerelmes dala, a Szívből szeretni is. Egy várva várt pillanat jött el, amikor Bereczky Zoltán elénekelte és táncolta Michael Jackson Billie Jean című számát (tudja valaki, hogy hova repült a kalap?), mely közben kiderült, hogy megérte annyi évet gyakorolni. A Vörös malom egyik jelenetével Szinetár Dóra bebizonyította, hogy tehetséges színésznő is, A nagy duettben is elhangzott Vidéki sanzont pedig ezúttal feleségével énekelte el Bereczki, aki Jó napot! című szerzeményét is előadta közösen Dórával. A Fény! című Grammy-díjas diszkóslágerrel a közönséget is sikerült megmozgatni, a tavaly megjelent karácsonyi lemez utolsó számának sikerre pedig előrevetítette, hogy a jelenlevők nem engedik ráadás nélkül távozni kedvenceiket. A közkivánatnak engedve, a sztárpáros vissza is tért a színpadra, azonban sajnos, bár sokan szerették volna, azért mégse maradtak Holnap hajnalig. A kitartó rajongók azonban azzal vigasztalódhattak, hogy később autogramokat kaptak a fellépőktől.

 

Ciucur Losonczi Antonius