Nem lesz változtatás a győztes csapaton!

Nem lesz változtatás a győztes csapaton!
A csütörtöki sajtótájékoztatóján nem csupán csapata egy nappal korábbi győztes csatájáról, hanem végre tanítványainak jó játékáról is számot adhatott a Bihar FC szakirányítója, Florin Farcas. A vezetőedző arról is beszámolt, hogy korábban fontolgatta a lemondást.

Farcas elmondta, hogy a Vajdahunyadi Corvinul elleni hazai döntetlent követõen le akart mondani, hogy felrázza egy kicsit a játékosokat, ám Tóth elnök erről lebeszélte, s javasolta, hogy inkább azokat ne tegye be, akik nem teljesítenek megfelelõen. – Nehéz meccs vár ránk szombaton, a Mioveni jó csapat, főleg idegenben bizonyít – mondta Farcas, majd még hozzá tette: – Mindenképpen nyerni fogunk!

Együtt a csapat

Arra a kérdésére, hogy mi az oka a megnövekedett önbizalomnak, Farcas azt mondta, hogy „nagyon együtt van a csapat és egyre jobban játszik, s jóval több van a fiúkban mint amennyit eddig láttunk”. Különösen a kapus Lipitor és Lukács, valamint Achim szászmedgyesi teljesítményét dícsérte, s kijelentette, hogy nem változtat az összeállításon, s a keretbõl kimaradt kezdőjátékosoktól az eddigieknél jóval többre számít. Csak rajtuk múlik, hogy visszakerülnek-e és mikor. A szerdai meccsről még annyit: Gavril Ghilea, a Megyei Tanács alelnöke 4 000 eurót ajándékozott saját zsebéből a gyzteseknek.