ERDON Helyi hírek

2011.12.02. 14:16

Lazítás a hajrá előtt

Egy könnyebb ellenféllel játszik szombat délben bajnoki mérkőzést a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata.

 

Ennek bizonyára Dan Fleşeriu edző és a játékosai is örülnek, ugyanis az elmúlt másfél hét megfeszített tempója után jól jön majd egy olyan meccs, ahol az alapjátékosok többet pihenhetnek. A papírforma szerint ugyanis a VSK Poli Iaşi találkozó egyetlen kérdése, hogy mekkora különbséggel tud nyerni a szatmári együttes. Vélhetően ez a kérdés foglalkoztatja a legkevésbé Fleşeriut, ugyanis a hazai győzelem kötelező, másrészt pedig egy nehéz év végi hajrá előtt állnak a lányok. Szerdán ugyanis újabb nehéz meccs következik (a Kara Trutnov Közép–Európa ligás meccset játszik Szatmáron), két bukaresti találkozó után (az Olimpia és a Sportul Studenţesc ellen) pedig a Gyulafehérvári CSU látogat az Ady Endre utcai sportterembe, karácsony előtt pedig a SCM Craiova vendége lesz a VSK.

A 12. forduló mérkőzése előtt a szatmári együttes az A–osztály táblázatának 8. helyén áll, míg a moldovaiak a tabella 15. pozícióját foglalják el. A szombaton 11 órakor kezdődő meccset női bírópáros vezeti: a temesvári Andrada Csender és a kolozsvári Amalia Marchiş; megfigyelő a kolozsvári Alexandru Columban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!