Nem lesz olcsó mulatság…

Nem lesz olcsó mulatság…
Mint ahogy már beszámoltunk róla szeptember 10-én végre megnyílik a nagyváradi akvapark. A szórakozni vágyók számára fontos tudni, hogy mennyiért fürdőzhetnek a létesítményben.

Júniusban fogadta el a nagyváradi helyi tanács az akvapark működési szabályzatát, melyben rögzítették a díjszabásokat is. Ennek értelmében a nagyváradi akvaparkban felnőttek számára a három órára érvényes jegy ára 25 lej, az egész napos jegyé 50 lej, a 17–22 órák között érvényes jegy ára pedig 30 lej.

A látogatók által 6–9:30 órák között igénybe vehető úszómedence használati díja 10 lej a felnőttek számára. Tanulók és nyugdíjasok kedvezményes áron fürdőzhetnek: három órára 20 lejt, egész napra 40 lejt, a 17–22 órák közötti időszakra 25 lejt kell fizessenek, az úszómedencében pedig 8 lej fejében úszhatnak a reggeli, 6–9:30 órák közötti időszakban. Tizennégy év alatti gyerekek három órára 12 lejért, egész napra 25 lejért, a 17–22 órák közötti időszakban 15 lejért vehetik igénybe a strandot, míg az úszómedencében 5 lej fejében úszhatnak. A három év alatti gyerekek után nem kell belépőt fizetni.

Családi belépőjegy

Kétfajta családi belépőjegy van: egy felnőtt és két tizennégy év alatti gyerek egész napra 85 lej ellenében léphet be az akvaparkba, míg két felnőtt és két tizennégy év alatti gyerek egész napos belépőjegyének az ára 125 lej. Minimum tizenöt fős csoport egész napra érvényes jegyvásárlása esetén minden személy tíz százalékos kedvezményben részesül. Ugyanakkor bérletek is válthatók a létesítménybe, ezek kiváltásuktól számított hatvan napig érvényesek és tíz belépésre jogosítanak fel. A felnőtt bérlet ára 450 lej, a diák- és nyugdíjasbérlet ára 360 lej, a 3–14 év közötti gyerekek 225 lejért válthatnak ki tíz belépésre feljogosító bérletet. Az úszómedencébe is lehet bérletet váltani: felnőttek számára a tíz belépésre feljogosító bérlet ára 90 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak 72 lej, 3–14 év közötti gyerekeknek 45 lej. Mint már jeleztük, az úszómedencét csak a 6–9:30 időintervallumban használhatják a látogatók. A fenti jegy- és bérletárak csak az akvaparkba való belépést biztosítják, a belépőjegy vagy bérlet nem foglalja magában az egyéb szolgáltatásokat, amelyekért külön fizetni kell.

Címkék: ,