Nem lesz meleg víz

Nem lesz meleg víz
Pénteken, hajnali négy órától este tízig megszakítják a melegvíz-szolgáltatást a 702 – 705, 712 és 720 sz. hőközpontoknál a 2. sz. fővezeték cseréje miatt, a Tudor Vladimirescu utcán, a Sulyok István és Duiliu Zamfirescu utcák közötti szakaszon.

Részben érinti a Tudor Vladimirescu utcai lakosokat (a Sulyok István és a szent László tér között), továbbá a Duiliu Zamfirescu, a Városháza (részben), az Alecsandri, (részben), az Ep. Mihai Pavel, a Iuliu Maniu (részben), a Traian Moşoiu (részben, a Szent László tér felőli rész) utcák lakóit, továbbá a Szent László téri fogyasztókat.

Hétfőn reggel nyolc és este tíz között megszakítják a melegvíz-szolgáltatást a 709 – 711, valamint a 718 sz. hőközpontoknál a 2. sz. fővezeték további szakaszainak cseréje miatt ( a Tudor Vladimirescu utca Decebal és Roşiorilor utcák közötti részén). A következő utcák fogyasztói érintettek: T. Vladimirescu (részben, a Decebal és a Sulyok Istvan utcák között), Roșiorilor, Cazărmii tér, Simion Bărnuțiu (részben), Sulyok István, Városháza (részben), Ep. Mihai Pavel, I. Maniu (részben), Samuil Micu Klein, Jean Calvin, Arany Janos és I.L. Caragiale.

További információk a 0 800 070 800 zöldszámon igényelhetők, a nagyváradi hőszolgáltató elnézést kér a kellemetlenségért.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .