ERDON Gyászhír

2018.02.13. 08:04

Gyászhírek, 2018. február 13.

Fájó szívvel búcsúzunk az elmúlt évtizedek leghűségesebb szurkolójától, mindenki Petijétől, NICHITA PÉTERTŐL (Érmihályfalva), aki a legnehezebb időkben is példamutatóan kitartott a helyi labdarúgás mellett. Az Érmihályfalvi Unirea SK sportvezetői, sportolói.

Fájó szívvel búcsúzunk az elmúlt évtizedek leghűségesebb szurkolójától, mindenki Petijétől, NICHITA PÉTERTŐL (Érmihályfalva), aki a legnehezebb időkben is példamutatóan kitartott a helyi labdarúgás mellett. Az Érmihályfalvi Unirea SK sportvezetői, sportolói.

Fájó szívvel búcsúzom a kedves édesapától, volt férjtől, GERGELY ATTILÁTÓL (élt 52 évet). Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Bánatos fia Ata és volt felesége Annamari.

*

Mély megrendüléssel búcsúzunk kedves szerettünktől, GERGELY ATTILÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Az István család.

*

Szomorú szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága anyára, nagymamára, dédire, MONOSZI ESZTERRE halálának 8. évfordulóján. Nyugodjál békében, drága mama! Lánya, 4 unokája, 2 unokamenye, 2 unokaveje és 7 dédunokája.

*

Őszinte részvéttel BETTY és a SZATMÁRI családnak az apa, nagyapa és dédnagyapa, MADÁCSI GYULA elhunyta alkalmából. A Soós család.

*

Örök szeretettel és sírig tartó fájdalommal emlékezünk rád, drága apucikánk, ÁCS JÓZSEF, akit 6 hete ragadott el közülünk a kegyetlen halál. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg e földön élünk, nem fogunk feledni. Visszahoz egy régi perc, megidéz sok fénykép, míg csak élünk, sosem lesz ez másképp. Milyen szomorú egyedül lenni, Téged mindenütt hiába keresni. Téged várni, ki nem jön többé, Téged szeretni örökkön-örökké. Soha el nem múló szeretettel és nagyon nagy tisztelettel emlékezik rád gyászoló családod.

*

Megtört szívvel emlékezünk IFJ. ORBÁN ÉVÁRA. Szomorú két év telt el, mióta itthagytál. Mindenhol csend van és nyugalom, Csak a szívünkben van igazi fájdalom. Csak állunk némán a sírnál, és arra gondolunk, Hogy valamikor egyszer ismét találkozunk. Nyugodj békében, drága testvérem! Szomorú szívvel emlékezik rád húgod Ildi, férje Jancsi és keresztlányod Brigitta.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a drága feleség és Édesanya, TALMÁCS IBOLYA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Gyászotokban Veletek érzünk. A Pásztai család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, BÓDIS ILDIKÓRA halálának tizedik évfordulóján. Emlékét örökké őrizni fogjuk. Bánatos családja.

*

Kerek évtizede, a tény, hogy nem volt kiút a kilátástalanságból, drága gyerekkori barátnőm, BÓDIS ILDIKÓ élete végéhez vezetett. Sokszor felidézve a múltat, emlékét őszinte baráti szeretettel szomorúan őrzöm. Mari.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a NAGY családnak drága szerettük, POP IRÉN elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Szacsvay Iskola III. B osztálya.

*

„Uram, hallgasd meg könyörgésünket, és kiáltásunk jusson eléd!” KONCSAG CAROL, PINTILIE ELENA, UŞVAT FLORICA, KOSZTA LAJOS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Magvrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, IFJ. ORBÁN ÉVÁRA, aki ma két éve itthagyott minket, és a csillagok közé költözött. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Pihenése legyen áldott, emlékét örökre megőrizzük. Szerető lánya, unokája, veje.

*

Megdöbbenten vettünk tudomást arról, hogy szeretett barátunk, GERGELY ATTILA (Tati) örökre eltávozott közülünk. Mély együttérzésünket fejezzük ki a családnak. A nagyváradi Bridzsklub Tagjai.

*

Megtört, fajó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, VASIU MAGDALENA IRINA életének 80. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Temetése február 14-én 11 órakor lesz a városi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Lányai és családjaik.

*

A Caritas Catolica munkaközössége nevében őszinte részvétünket fejezzük ki GAL MONICA kolléganőnknek szeretett édesapja elvesztése miatt. Mély együttérzéssel osztozunk fájdalmában.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Gergely Attilának és családjának a szeretett édesapa, GERGELY ATTILA elvesztése okozta fájdalmában. A Szacsvay Imre Általános Iskola 7. A osztályának diákjai, szülői közössége és az osztályfőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!