ERDON Helyi sport hírek

2007.11.17. 14:54

Eredményesen szerepeltek a nagyváradi súlyemelők

<p><P>Október 29. és november 3. között Gyulafehérváron rendezték meg az ifjúsági és utánpótláskorú súlyemelők (51 lány és 92 fiú versenyző) országos bajnokságát, amelyen a Nagyváradi Crisul (edző: Lorencz Mihály) hat sportolóval indult, s bizony jól tették, hogy nagy sporttáskákkal indultak, ugyanis tizennyolc érmet szereztek, amelyből hét arany, nyolc ezüst és három bronz volt.</P></p>

Eredmények, ifjúsági I., 48 kg: Sarkadi Andrea első lett szakításban és egyaránt második helyen végzett lökésben és összetettben; 58 kg: Lorencz Annamária mindkét fogásnemben, így természetesen összetettben is a második lett; 62 kg: Lorencz Arnold három bronzéremmel lett gazdagabb; utánpótlás, 53 kg: Kóti Hajnalka, akárcsak a +105 kg-ban rajthoz álló Bogdándi Gyula hírnevükhöz méltóan versenyeztek: mindketten megnyerték a két fogásnemet, s összetettben is az első helyen végeztek; +75 kg: Laura Mal három ezüstéremmel büszkélkedhetett a verseny végén.

Gyulafehérvári szereplésükkel a Nagyváradi Crisul sportolói immár a 39. érmüket (13 arany-, 15 ezüst-, 11 bronzérem) szerezték a 2007. versenyévben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!