Nem állt meg a piros jelzésnél

Három személy megsérült és két gépkocsi megrongálódott. Fotó: Facebook/Info Trafic jud. Bihor
Három személy megsérült és két gépkocsi megrongálódott. Fotó: Facebook/Info Trafic jud. Bihor
A vizsgálatok nyomán a rendőrök arra a következtetésre jutottak: a BMW gépkocsi vezetőjének hibájából történt az a nagyváradi baleset, melynek során három személy megsérült és két gépkocsi megrongálódott.

Mint arról beszámoltunk, a baleset hétfőn, a Múzeum utca és a Fő utca kereszteződésénél történt: összeütközött egy BMW és egy Subaru személygépkocsi, s a BMW két utasa, valamint a Subaru vezetője könnyebb fej- és végtag sérüléseket szenvedett, a kocsik pedig megrongálódtak.

A vizsgálatok nyomán már aznap este kiderült, a baleset a BMW vezetőjének hibájából történt. Amint a rendőrség képviselője nyilatkozta, a gépkocsi 38 éves, diószegi illetőségű vezetője nem állt meg, amikor pirosra váltott a jelzőlámpa, hanem betért a kereszteződésbe és nekiütközött a Subaru gépkocsinak, melynek vezetője, egy szalontai lakhelyű olasz állampolgár, épp balkanyart hajtott végre, szabályszerűen. A baleset nyomán a BMW két utasa, egy 21 éves és egy 24 éves nagyváradi hölgy, valamint az olasz állampolgár könnyebb fej- és végtag sérüléseket szenvedett. Az egyik hölgynek eltört az alkarja, de miután ellátták, ő is elhagyta a sürgősségi osztályt, akárcsak a többiek – nyilatkozta dr. Hadrian Borcea osztályvezető főorvos.

Címkék: ,