Negyvenegy csapat jelentkezett a Kárpáti Kalandversenyre

Negyvenegy csapat jelentkezett a Kárpáti Kalandversenyre
Marosvásárhely – Negyvenegy csapat jelentkezett a Királykő-Jézer-Fogarasi Havasok útvonalon megrendezésre kerülő nyolcadik Kárpáti Kalandversenyen.

A marosvásárhelyi Outward Bound Társaság az Ifjúságért és az Örökmozgó Természetjáró Szervezet által rendezett versenyre 20 csapat jelentkezett a haladó és 21 csapat a kezdő kategóriában. Az idén a versenyzőknek a gyalogtúra, hegykerékpározás, tutajépítés és tutajozás, barlangászás, ereszkedés kötéllel és kötélpálya próbáknak kell eleget tenniük. A haladó kategóriában jelentkezők 175 kilométert, míg a kezdő kategóriában jelentkezők 154 kilométert kell megtegyenek 76 óra alatt. Az augusztus 6 és 10.é között zajló verseny célja nemcsak, hogy összehozzon azonos érdeklődésű embereket, hanem az is, hogy kipróbálják erőnlétűket miközben megismerik Románia szépségeit is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .