Négyes karambol egy halottal

Életét vesztette a kórházba szállítást követően egy román állampolgárságú fiatalember abban a balesetben, amelyben négy személyautó ütközött össze a 47-es számú főútvonalon a Békés megyei Csorvás és Telekgerendás között szerdán a kora esti órákban; hárman megsérültek – közölte az MTI-vel a rendőrség.

Az a személyautó, amelyben az elhunyt fiatalember utazott, előzésbe kezdett, ám a szemből érkező másik autó miatt megpróbált visszatérni a saját sávjába, de már nem sikerült, ezért összekoccant az előzött járművel. Az ütközés következtében mindkét személyautó keresztbe fordult az úttesten, s a szemből érkező két, szintén személygépkocsi beléjük rohant – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Virág Zsuzsánna elmondta: az ütközés következtében az eredetileg előzésbe kezdett gépjárműben utazó négy személy közül egy román állampolgárságú fiatalember, az autó utasa a kórházba szállítást követően életét vesztette, testvére, aki az autót vezette súlyos, míg édesanyjuk súlyos, életveszélyes, míg a negyedik utas könnyebb sérüléseket szenvedett.