Ne szalaszd el a 2017 nyarára szóló kedvezmények utolsó 100 méterét

Ne szalaszd el a 2017 nyarára szóló kedvezmények utolsó 100 méterét
A 2016. év gyors lépésekkel halad a vége felé. Turisztikai szempontból ez egy másmilyen év volt, az egész világon kialakult problémák miatt. Egyes turisztikai célpontok esetében a turisták számának masszív visszaesését tapasztaltuk, más helyeken pedig 100%-os volt a helyfoglalás.

A 2017. esztendő nagyon sok újdonsággal jelentkezik. A váradiak számára talán legfontosabbak a Nagyváradról induló repülőjáratok. 2016 októberétől elindítottuk a korai helyfoglalásokat, a gépek foglaltsági foka már elérte az 50%-ot. Ebben a programban elsősorban a bő választási lehetőségek miatt, valamint a nagy kedvezmények miatt éri meg helyet foglalni. A kedvezmények a szállásra, szállításra, gyermekeknek szóló ingyenes szolgáltatásokra, ingyenes orvosi vizsgálatokra és egyes esetekben reptéri transzferekre vonatkoznak.

Az idegenforgalmi ajánlatok mellett, nagy az érdeklődés a városnézésekre, különösen, ha azok egy esemény, ünnep vagy koncert köré szerveződnek. 2017 a legnagyobb együttesek és művészek közül hoz el néhányat számunkra, mint a Depeche Mode, Gun’s and Roses, Bruno Mars – a budapesti, bécsi és prágai nagy színpadokra.

Elkezdtük a jegyárusítást a 2017. évi Hungaroringre is, amire leghamarabb július 28–30. között kerül sor.
Köszönjük, hogy mellettünk vannak évről évre, és szeretettel várjuk Önöket 2017-ben is!

„A befektetés az utazásba, befektetés magadba!”

Helen Pater, a Nagyváradi Transilvania Travel Services igazgatója