Napelem-park Fugyivásárhelyen

Napelem-park Fugyivásárhelyen
A fugyivásárhelyi napelem-park ellátja energiával a község közvilágítását és a közintézményeket, így ezekre nem kell pénzt költsön a község.

A napfényből energiát termelő fugyivásárhelyi beruházás célkitűzése: megteremteni egy olyan napelem-parkot, mely a környezetet kímélő módon előállítja a település közvilágításához, illetve a közintézmények működéséhez szükséges elektromos energiát, de annál nem többet. A beruházása értéke 11.176.375 lej, és megfelel minden nemzetközi illetve európai szabványnak, határideje 2015. november 29.
A fugyivásárhelyi napelem-parkot oda tervezték, ahol a kimutatások szerint a legtöbb a napfényes órák száma Bihar megyében egy esztendőben: a statisztika szerint a napelemeket 1700 – 2050 órán át fogja sütni a nap évente, ami 650.000 kwh/év villamosenergia-termelést jelenthet.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .