Naomi Campbell sofőrt vert

Megvert egy sofőrt Naomi Campbell brit szupermodell kedden New Yorkban. A rendőrség körözést adott ki a nő ellen, aki szóvivője útján azt üzente, hogy együttműködik a hatóságokkal. A sofőr nem tesz feljelentést a testi sértés miatt.

Az incidens Manhattan egyik utcájában történt kedden. A szupermodell akkorát ütött az őt szállító sofőr tarkójára, hogy a férfi lefejelte a kormányt, horzsolást okozva a jobb szeménél. Naomi Campbell ezután kipattant az autóból, majd elszaladt. A Cadillac vezetője értesítette a rendőröket, akik röviddel ezután körözést adtak ki ellene.

A kapitányságon később megjelent Campbell szóvivője, és közölte, a szupermodell mindenben együttműködik a hatóságokkal. A rendőrség valószínűleg nem kezdeményez vádemelést a nő ellen, mert az esetnek nem volt szemtanúja, az egy napra bérelt sofőr pedig nem tett feljelentést – ami persze még nem jelenti azt, hogy polgári peres úton nem követelhet később kártérítést.

Az agresszív, támadó videlkedéséről is elhíresült brit Campbell nem először került a lapok címoldalára. 2008-ban például a londoni Heathrow reptéren támadt neki két rendőrtisztnek, de volt olyan is, hogy egy New York-i szobalányt bántalmazott mobiltelefonjával.