Nándi teljesen felépült

Nándi teljesen felépült
A rekeszizom-hiánnyal született Soós Nándor túl van az utolsó műtéti beavatkozáson is és immár újra teljes életet élhet. Az édesanya, Soós Enikő a napokban értesített bennünket, hogy Nándi utolsó operációja – melyre április elején került sor Debrecenben – jól sikerült.

A kilenc éves kisfiúról először portálunkon olvashattak. Példátlan összefogás volt tapasztalható a Szent László Gimnáziumban tanuló kisfiú műtétjeinek támogatása érdekében. A váradi tanintézetek és a Caritas Catolica is gyűjtést szervezett. Szerkesztőségünket is sokan felkeresték adományaikkal, ugyanakkor Thurzó Zoltán zongoraművész jótékonysági koncertet szervezett, melynek bevételét a kisfiúnak ajánlotta fel. Az összefogás meghozta gyümölcsét: több műtéti beavatkozás után, Nándi végre teljesen felépült. A szülők ezúton köszönik mindenkinek az önzetlen támogatást, mely nélkül a gyógyulás nem valósulhatott volna meg.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .