Nana és C-Block Nagyváradra jön november 8-án! Azok, akik öt jegyet szereznek be, a hatodikat megkapják ingyen

Akt.:
Nana és C-Block Nagyváradra jön november 8-án! Azok, akik öt jegyet szereznek be, a hatodikat megkapják ingyen
Nana és a C-Block Nagyváradra jön november 8-án! Azok, akik öt jegyet szereznek be, a hatodikat megkapják ingyen

Nana és a C-Block előadóművészek, akiknek slágerei Románia-szerte ismertek a kilencvenes évekből, ezen az őszön Nagyváradra érkeznek.

Minden lehetséges az Artistic Entertainment segítségével, amely november 8-án szervezi meg az Urban Beats első felvonását, egy csúcsminőségű koncertet az urban/hip-hop/rmb stílusban, külföldön és belföldön egyaránt közkedvelt előadóművészek és táncosok részvételével.

Az esemény 20 órától kezdődik a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokban, melynek keretében a Face Team csapata által előadott akrobatikus kosárlabda-show is elkápráztatja a közönséget. Házigazda Cosma Levi Lennon, az egyik legismertebb romániai koreográfus.

A szervezők arról tájékoztattak, hogy szeptember 13. és október 3. között tart az 5+1 akció, tehát akik öt jegyet vásárolnak, a hatodikat ingyen kapják meg. A jegyeket a www.eventim.ro honlapon, illetve a Diverta, OMV, Carrefour, Telekom, Vodafone üzletekben, valamint a Humanitas és Cărturești könyvesboltokban lehet beszerezni.

A híres német rapper és DJ, Nana, aki főként a „Lonely”, „Remember the time”, „Let it rain”, „Too much heaven” című, közkedvelt slágereiről ismert, fergeteges showműsort ígér.

A C-Block szintén különleges showt készít elő, a legendás rapperek hozták divatba az amerikai hip-hop stílust Európában, a Shake that Azz című sláger nagy népszerűségnek örvendett a 90-es években, további ismert slágerük a „So Strung Out, Time is ticking away”.

Egyéb felvilágosítást a www.artistic.ro honlapon kaphatnak az érdeklődők.

Fizetett hirdetés!

CH 279541

Címkék: , ,