Nagyvilág

2008.03.04. 08:17

Dús kebleinek köszönheti, hogy nem ítélték el

<p>Japán - Egy japán aktmodell nem csak a karrierjét, hanem szabadságát is köszönheti dús kebleinek - adta hírül kedden a szigetország több médiuma is.</p>

A Szerena Kozakura művésznevet használó hölgyet ugyanis bíróság elé citálta egy férfi, azt állítva, hogy a modell rést ütött szobája ajtaján, majd azon bemászott hozzá. A sértett szerint Szerena azért támadt rá, mert a szobában egy másik nővel volt együtt. Tavaly a bíróság el is ítélte a modellt, aki azonban fellebbezett.

Kedden a bíróság úgy döntött, hogy a modell nem követhette el a számára felrótt tettet, hiszen az ajtón ütött résen kizárt, hogy befért volna. A bíró is elismerte, hogy a dúskeblű nő nem fért volna át a lukon.

Kapcsolódó cikkek:

  • Nagy mell kontra kis mell
    Miért jó a nagymellű nőknek és miért jó a kismellűeknek?
  • Nyeremény mell
    A legrondább mellű barátnővel plasztikai műtétet nyerhet egy ausztrál férflap olvasója.
  • Pici cici vagy szilikonbomba?
    Sokáig elképzelhetetlen volt, hogy valaki kés alá feküdjön azért, hogy szebb legyen. Mára viszont egész kis iparág nőtt a vonzó küllem köré: van aki önbecsülése miatt, van aki férje kedvéért vállalja a műtétet.
  • A mell nem játékszer
    Ha férfiakat kérdeznek arról, hogy mit néz meg elsőként egy csinos hölgyön, tuti, hogy dobogós helyen szerepel a mell.
  • „Kebelbarát” plasztikai sebészet
    Az emlőplasztikára vállalkozó páciensek több mint háromnegyede nagyobb kebleket szeretne, de kedvére válogathat az egyéb szépészeti műtétek és beavatkozások tárházából is. Az eredmény érdekében sokan fekszenek kés alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!