Nagyváradi sporthírek

Tenisz Femina Kupa: A Voinţa szervezésében szombaton és vasárnap 9 órától rendezik a sportklub pályáin a Femina Kupa elnevezésű teniszversenyt.

A Wu-shu válogatottban: A románwu-shu szövetség technikai vezérkara meghívta Gózner Rómeó váradi edzőt (Gold Dragon) a válogatottba, ahol a sportolókat – közöttük a nagyváradi Sarkadi Attilát – készíti fel az idei, Kínában sorra kerülő világbajnokságra.

Kezdődik a Román Kupa: Pénteken Nagyszebenben megkezdi szereplését a Nagyváradi VSK férfikosárlabda-együttese a hivatalos idényben. A Román Kupa II. csoportja keretében pénteken a Marosvásárhely (20 óra), szombaton a Csíkszereda (19.45), míg vasárnap a Rovinari-i Energia (12.45) lesz a váradiak ellenfele.

Hazai pályán a kézilabdázók: A másodosztályú férfikézilabda-bajnokság 5. csoportja 2. fordulójának keretében a Nagyváradi VSK szombaton 16 órától az Antonio Alexe Sportarénában fogadja a Nagyszentmiklósi Unirea együttesét.

Aranyérmes testépítésben: A Nagyváradi Rapid (edző: Iosif Lucuş) sportolója, a 24 éves Dan Octavian Balaj aranyérmet szerzett a nemrégiben Régenben megrendezett országos testépítő bajnokság 70 kg-os súlycsoportjában.

Címkék: ,