Nagyváradi MedLife Hiperklinika

Akt.:
Nagyváradi MedLife Hiperklinika
A mai gyógyítás a holnap technológiával történik. Minden új beteg indok arra, hogy jobbak, elkötelezettebbek legyünk, hogy magasabb színvonalú orvosi szolgáltatásokat nyújtsunk, és a szakágazatok lehető legnagyobb skáláját lefedjük.

Azt akartuk, hogy közelebb legyünk pácienseinkhez, ezért megnyitottuk a Medlife Hiperklinikát Nagyváradon, ami megfelel az integrált egészségügyi szolgáltatások egységes koncepciójának, betegeink ugyanakkor széles körű konzultációkban és vizsgálatokban részesülnek.
Célunk, hogy betegeinknek konzultációs és diagnosztikai megoldásokat kínáljunk kellemes környezetben, modern eszközökkel, az európai normáknak megfelelően.

A Nagyváradi Medlife klinikán elkötelezett szakemberekből álló csapatot talál, akik válaszolnak a kérdéseire, és akik a legjobb személyre szabott orvosi megoldásokat kínálják az Ön egészsége érdekében.
Időpontot kérhet az alábbi szakterületekre: Belgyógyászat, Ortopédia, Gyermekgyógyászat, Bőrgyógyászat, Nőgyógyászat, Allergológia, Pszichiátria, Pszichológia, Fül-orr-gégészet, Neurológia, Pulmonológia, Endokrinológia, Diabetológia és táplálkozástudomány, Gasztroenterológia, Urológia, Eurodietetika, Általános sebészet és Kardiológia, a 0259 960 telefonszámon.

A Medlife Hiperklinika Nagyváradon, a Cetatii tér 1. szám alatt, az Oradea Plaza területén (irodai bejárat) található.

A klinika nyitva tartása:
Hétfő–péntek 8:00–20:00 óra
Szombaton zárva
Vasárnap zárva

Laboratóriumi analízisek
Mintavétel
Hétfő–péntek 8:00–16:00 óra

Eredmények kiadása
Hétfő–péntek 8:00–20:00

(Fizetett hirdetés: H47746)

Címkék: , ,