ERDON Helyi hírek

2008.09.25. 09:37

Háromszéknek van megyemenedzsere

<p>Kovászna megye – Klárik László nyerte a Kovászna megyei önkormányzat által kiírt megyemenedzseri versenyvizsgát. A tisztségre Dan Andrea gazdasági mérnök, valamint Klárik László, a SAPARD-programot lebonyolító Halászati és Vidékfejlesztési Kifizetési Ügynökség volt vezérigazgatója jelentkezett.</p>

A szerdai szóbeli és írásbeli vizsgán a nagyobb jegyet Klárik László kapta, az eredményt kifüggesztették, a fellebbezési idő 3 nap – tájékoztatott a vizsgáztató bizottság elnöke. A megyemenedzseri állás létrehozásáról augusztusban döntött a megyei önkormányzat, a tanácsosok egyhangúan szavazták meg a határozatot.
“Olyan embert kerestünk, aki közigazgatási, pályázatírói gyakorlattal rendelkezik, és aki majd napi rendszerességgel, hozzáértő csapatot kialakítva, célirányosan a megye fejlesztésével foglalkozik” – fogalmazott akkor Tamás Sándor megyei tanácselnök.
Kovászna Megye Tanácsa október elsejétől köt szerződést a megyemenedzserrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!