Nagyvárad JobExpo 2019: az UAMT is állásajánlatokkal érkezik

Akt.:
Az UAMT 82 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón
Az UAMT 82 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón
A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 16 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Seven és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

UAMT

Az autóiparban több mint 68 éve jelen lévő nagyváradi UAMT 82 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón. Ezek közül hat felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező személyeknek szól, három elektronikai mérnököknek és három minőségmérnököknek. További 70 ajánlatuk van középfokú vagy szakiskolai végzettségűek számára, akik több-kevesebb tapasztalattal rendelkeznek. Jelenleg húsz szakképzetlen munkást, húsz operátort, három vagyonkezelőt, három villanyszerelőt, öt esztergályost, öt beállítót, öt fröccsöntő szerszámkészítőt, öt szerelőt, öt minőségellenőrt, három árumozgatót és két targoncakezelőt alkalmaznak.
A cég határozatlan idejű munkaszerződést, szakképzetlen munkások számára 2400 lejtől, szakmunkások számára pedig 2800 lejtől induló alapfizetést ajánl. Ezenkívül, a teljesítményért 400 lejig terjedő bónuszokat nyújtanak, 15 lejes étkezési utalványokat és ingyenes szállítást biztosítanak, és lehetőség van munkahelyi képzésre, valamint előléptetésre is.