Nagyvárad JobExpo 2019: a Plexus is ott lesz

Akt.:
A Plexus 84 munkahellyel jelentkezik a Nagyvárad JobExpon
A Plexus 84 munkahellyel jelentkezik a Nagyvárad JobExpon
A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között szervezik meg az Era Shopping Parkban.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 16 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Seven és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát.

Plexus

A Plexus 2009-ben nyitotta meg gyárát Nagyváradon, az Euro Business Parkban. A vállalat elektronikai alkatrészeket gyárt az alábbi ágazatok számára: telekommunikáció, egészségügy, ipar, védelem, biztonság és légi közlekedés.

A Plexus 84 munkahellyel jelentkezik a Nagyvárad JobExpon. Ezek közül hetet felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezőknek ajánlanak: tesztmérnök (egy állás), minőségmérnök (három állás), termékmérnök (egy állás), termelési felügyelő (egy állás) és gyártástervező (egy állás). Középfokú végzettségűek számára 17 állást kínálnak: tízet elektronikai technikusoknak, ötöt minőségellenőrök és kettők folyamattechnikusok számára. További 50 állást ajánlanak összeszerelő operátoroknak, tízet pedig raktárosoknak.