Nagyvárad JobExpo 2019: a Plastor is állásajánlatokkal érkezik a börzére

Akt.:
Nagyvárad JobExpo 2019: a Plastor is állásajánlatokkal érkezik a börzére
A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 17 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Seven Microdeco Ro és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Plastor

A Plastor Rt., a Kolozsvári út 175. szám alatt, teljes körű megoldásokat kínál a műanyag feldolgozás területén. A Plastor részt vesz a Nagyvárad Job Expo 2019 állásbörzén, ahol 22 munkahelyet kínál az érdeklődőknek. Ezek közül két állás felsőfokú iskolai végzettséget igényel: elektroenergetikai mérnök, értékesítési mérnök. További 20 állás középfokú végzettségűeknek szól: két villanyszerelőt, három fröccsöntő szerszámkészítőt és 15 segédmunkást keresnek. A társaság biztonságot, munkahelyi képzést, egy hosszú távú perspektívákkal rendelkező, versenyképes környezetbe történő beilleszkedési lehetőséget, ösztönző bért, jelenléti bónuszt, étkezési utalványokat (15 lej/nap), pótlékokat (éjszakai 40%, túlóra 100%), a teljes munkaviszony után megállapított pihenőszabadságot és előléptetési lehetőséget kínál.