Nagyvárad JobExpo 2019: a FinProm is állásajánlatokkal érkezik a börzére

A FinProm 30 állásajánlattal várja az érdeklődőket a börzén. Fotó: FinProm
A FinProm 30 állásajánlattal várja az érdeklődőket a börzén. Fotó: FinProm
A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 17 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Seven Microdeco Ro és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

FinProm

A FinProm egy aradi székhelyű cég, amely nemrég jelent meg Nagyváradon, és 30 középszintű számítógép-kezelőt keres pénzügyi tevékenységre. A FinProm kiváló minőségű adatbeviteli és dokumentumkezelési szolgáltatásokat kínál, egyedülálló megoldásokkal szolgál adatfeldolgozásokhoz és back office műveletekhez, jelentősen csökkentve a belső személyzeti igényeket, a kiegészítőket és a kapcsolódó költségeket.
Az alapfizetésen kívül a FinProm teljesítménybónuszokat, egészségügyi kártyákat, a városi közlekedés elszámolását, ingyenes olasz tanfolyamokat, szakmai tréningeket, mulatságokat és csapatépítő programokat kínál. Az érdekelteknek rendelkezniük kell alapfokú számítógép-kezelési ismeretekkel, alkalmazkodóképességgel, célorientáltsággal és csapatszellemmel.