Nagyszalontán vendégszerepelt Dancs Annamária

Nagyszalontán vendégszerepelt Dancs Annamária
Bihar megye – Koncertkörútjának negyedik állomásaként Nagyszalontára érkezett az elmúlt hétvégén Dancs Annamari. Az énekesnő saját bevallása szerint régen tervezi a találkozást a hajdúváros közönségével, így nagy örömmel készült a fellépésre.

A könnyűzenei és az operettdallamok az RMDSZ-nek köszönhetően csendülhettek fel a Magyar Házban. A koncert első részében könnyűzenei számokat hallhatott a közönség, s együtt is énekelhette az előadóval, majd Dancs Annamari színpadra szólította a világhírű tenort, Tarján Pált, s felcsendültek Lehár és Kálmán jól ismert operettdalbetétei.

A koncert közben pár perc erejéig Sárközi Sándor megyei tanácsos és Sóki Béla országgyűlési képviselő szólt a megjelentekhez, emlékeztetve mindenkit a november 25-i választások fontosságára, s kérve a szalontaiakat, hogy ezúttal se maradjanak közömbösek a magyarság ügye iránt. Az est remek hangulatban folytatódott, a szalontai nagyérdemű alig akarta elengedni az énekesnőt. Utóbbi megígérte, hogy visszatér még Nagyszalontára máskor is, és tapodtat sem mozdult a Magyar Házból, míg meg nem ajándékozta aláírásával tisztelői népes seregét.