Nagyszabású koncertet ad a Brains Nagyváradon

Nagyszabású koncertet ad a Brains Nagyváradon
Kimagaslóan sikeres nyarat zárt a Brains. Magyarország elsőszámú drum &bass zenekara szinte kivétel nélkül nagyszínpados fellépője volt a fesztiváloknak. Október 10-ével megkezdték a klubszezont, és egy nagyszabású turnéval 9 megyeszékhelyet és Budapestet veszik célba. November 8-án, szombaton Nagyváradon a Moszkva Kávézóban ad koncertet a zenekar.

A Pannónia Fesztiválon, a Fishing On Orfűn, a Volt Fesztiválon, a Campus Fesztiválon, a Strand Fesztiválon, a SZIN-en, a Belvárosi Fesztiválon, az Alterába Fesztiválon és az East Festen is a nagyszínpadon lépett fel a Brains, ezzel bebetonozta magát Magyarország legnépszerűbb koncertzenekarai közé. A nyáron több mint 100 ezren láthatták őket, így kellő lendülettel és energiával vághattak neki az őszi klubszezonnak. A 10 állomásos turné november 7-én érkezik Szegedre, majd Debrecen, Pécs és Veszprém következik. Egy koncert erejéig a határt is átlépik, november 8-án Nagyváradon zenélnek. Az erdélyi városban korábban még nem fordult meg a zenekar. A koncertsorozat – amely december 26-án Budapesten, az Akvárium Klubban zárul – a Brains eddig leglátványosabb klubturnéja lesz: ahogy a fesztiválokra, ide is speciális látványtechnikával készülnek.
Időközben egy nagy megtiszteltetés is érte a zenekart.
– Büszkén jelentjük be: mostantól a Roland cég endorserei vagyunk! – nyilatkozta Mc Columbo énekes. – Az elmúlt hónapokban kiemelt támogatási szerződést írtunk alá a legendás japán céggel, amely a 70-es évek óta úttörő szerepet vállal az elektronikus hangszerek fejlődésében. Külön öröm számunkra, hogy mi vagyunk az első modern elektronikus tánczenét játszó hazai zenekar, akit támogatnak. Október 4-én már az ő “színeikben” tartottunk egy kis bemutató koncertet a Budapest Music Expo-n (ex-Hangfoglalás).
Bővebben:
www.brains.hu
www.facebook.com/brainsband