Nagyszüleinktől tanultuk

A Pertinax Egyesület soron következő rendezvénye a Nagyszüleinktől tanultuk címet viseli. Célja hazai és határon túli pedagógusokból és egyetemistákból álló csoport segítségével felkutatni a régi mesterségeket, és megismertetni azt az ifjú nemzedékkel az iskolában vagy iskolán kívüli tevékenységek során.

Így ma már feledésbe merült foglalkozásokról, munkaeszközökről, hagyományokról szerezhetnek érdekes adatokat, ismereteket a nyomtatásban is megjelenő anyagból. Az egyesület vezetői tisztelettel felkérik azokat, akik valamilyen régi mesterséget tudnak bemutatni még meglévő munkaeszközökkel vagy fényképek segítségével, hogy jelentkezzenek a 0745–58–24–57 telefonszámon Tunyogi Katalinnál. Gazdagítsuk együtt gyermekeink, unokáink szellemi örökségét, s adjuk át mindazt számukra, ami hasznos, érdekes, szép és értékes!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .