Támogatott tartalom

2021.03.12. 16:10

Ezen a hétvégén újra gyermekszínház lesz a nagyváradi ERA Parkban!

A nagyváradi, Aradi úti ERA Park kereskedelmi központ új színdarabbal kedveskedik a kicsiknek. Ezen a hétvégén a Trendart csapata két előadással készül: Az állatoknak van… tehetségük című darabot március 14-én, vasárnap 10–10.50, illetve 11.20–12 óra között mutatják be a kereskedelmi központ rendezvénytermében. „Gyerekeknek, de szüleiknek és nagyszüleiknek is szóló színházi előadás lesz ez. Csajkovszkij-melódiák, a Radetzky-induló, a Figaro házasságából néhány részlet és szambaritmusok is felcsendülnek az új darabban” – mesélték a társulat képviselői.

Főbb szerepekben: Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaș, Daniel Teszler és Carla Manea, rendezők: Marius Aron és Nora Tiu Chiriac. Díszlettervező és szövegíró: Csűri Emese, a hangkeverés és a stúdiófelvételek Veres László hangmérnök keze munkáját dicsérik. A darab Marius Aron és Eric Christian Aron menedzselésével készült.

A szervezők felhívják a figyelmet a COVID-19 világjárvány miatt hozott biztonsági intézkedések tiszteletben tartására.

A rendezvény maximum 120 személy részvételével zajlik, a szünetben a székeket fertőtlenítik, a termet pedig kiszellőztetik majd. Az 5 évesnél nagyobb gyerekeknek arcmaszkot kell viselniük az előadás ideje alatt. A bejárat és a kijárat elkülönített részeken van, a résztvevőknek be kell tartaniuk az egymás közti távolságot.

A belépés ingyenes mindenkinek! Szeretettel várjuk Önöket!

 

Fizetett hirdetés!

CH12049

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában