Nagykárolyi siker született

Nagykárolyi siker született
Megtörténhet, hogy két csapat osztozik majd az első helyen a megyei asztalitenisz csapat–bajnokságon. A Contermon már biztos az élen zár.

A Nagykárolyi Contermon csapat már biztos az első helyen végez a Szatmár megyei asztalitenisz csapat–bajnokságot, az viszont még megtörténhet, hogy nem egyedül foglalja el majd a dobogó legfelső fokát. A nagykárolyi „termopánosok” ugyanis az utolsó mérkőzésükön 5–5–re végeztek a Dotec 2000 csapattal, akik ha megnyerik utolsó mérkőzésüket a Gen Prest–tel szemben, akkor a nagykárolyiak osztoznak velük az első helyen. Az már biztos, hogy az előbb említett mérkőzés elhalasztását kérő Gen Prest a harmadik helyen zár, míg a negyedik pozíciót a Fastus csapata foglalja el. „Egy sikeres bajnokság volt. 32 csapat nevezett, és izgalmas, kiengyenlített mérkőzéseket játszottak” – összegzett Daróczi Zoltán, a bajnokság szervezője.

Csapatok

Contermon: (a képhez felállt sorrendben) Alexandru Branişte, Flesch Norbert, Bodor Sándor (csapatkapitány), Bede Domokos (csere), Pink Márk. Dotec 2000: Gherghel Aurica, Daróczi Zoltán, Szilágyi Zoltán, Szelei Ferenc.