Nagykárolyi siker Érmihályfalván

Nagykárolyi siker Érmihályfalván
Bihar megye – Hat csapat részvételével tartottak 11-12 éves labdarúgók alkotta csapatok számára teremlabdarúgó tornát az elmúlt szombaton Érmihályfalván.

 

 

Nagykárolyi sikerrel ért véget az a teremlabdarúgó torna, melyet 11-12 éves labdarúgók alkotta csapatok részvételével tartottak szombaton az érmihályfalvi sportteremben. A hat csapatot két csoportba osztották, ezeken belül a következő eredmények születtek, A. csoport: Nagykárolyi Kinder I. – Érsemjén 3-2, Kinder I. – Nagyváradi Partium I. 4-2, Partium I. – Érsemjén 5-0; B. csoport: Érmihályfalva – Partium II. 3-0, Érmihályfalva – Kinder II. 3-3, Kinder II. – Partium II. 8-1. A csoportok végeredménye:

A. csoport: 1.Nagykárolyi Kinder I. (edző Botan Marius) 6 pont (7-4), 2.Nagyváradi Partium I. (edző Opre Csaba) 3 pont (9-2), 3.Érsemjén (edző ifj.Bánházi Miklós) 0 pont (2-8).

B. csoport: 1.Kinder II. 4 pont (11-4), 2.Érmihályfalva (edző Szabó Zoltán) 4 pont (6-3), 3.Partium II. 0 pont (11-1).

 

Házi döntő

 

A harmadik helyért a csoportok másodikjai mérkőztek, vagyis a Partium I. és a döntőből rosszabb gólaránya miatt kiszorult Érmihályfalva. A rendes (2X15 perc) játékidőben 1-1 lett az eredmény, a büntetőpárbajt 2-1-re a Partium I. nyerte, mely összességében 3-2-re győzött. Nagykárolyi “házi döntő” alakult ki az első helyért – teljesen megérdemelten – a Kinder I. és a Kinder II. között, érdekes volt látni, hogy a szünetben mindkét gárda ugyanahhoz az edzőhöz vonult útmutatásért… A győzelmet meggyőző fölénnyel az I. jelölésű gárda szerezte meg 4-1 arányban. Az okleveleket, kupákat a főszervező Szabó Zoltán adta át, kifejezve reményét, hogy a tornának lesz folytatása.

Rencz Csaba

Címkék: , ,