Nagybányán nyert az Olimpia

Nagybányán nyert az Olimpia
Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Szatmárnémeti Olimpia harmadosztályos labdarúgócsapata: a „sárga–kékek” a II. ligás Nagybányai FC Maramureşt győzték le.

 

Kezd összeforni a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapatának a játéka, a Csík Tibor, Ioan „Lulu” Dragomir, Paul Levente edzőhármas legénysége ugyanis győzni tudott felkészülési mérkzésen szombaton délben, a másodosztályos Nagybányai FC Maramureş ellen. A két együttes a hónap elején Máramarosszigeten már játszott egy barátságosat, akkor 2–1–re nyertek a máramarosiak, szombaton pedig Prodan és Marinaş találataival 2–0–ás Olimpia–sikerrel ért véget a meccs. A különbség nagyobb is lehetett volna, amennyiben Manu Mureşan az első félidőben értékesíti a megítélt 11–est.

„Kétszer ötven perces félidőt játszottunk, havas pályán. Elég jók voltak a körülmények, a fiúk is odatették magukat. Remélem Prodan megjegyezte, hogy rúgott gólt szombaton, mert normál körülmények között sem szoktak ilyen szép találatot szerezni ellentámadásból” – jegyezte meg Csík Tibor. A vezetőedző elmondta, kedden 14 órától Aradon, a másodosztályos UTA ellen kell játszanak barátságosat, viszont csak akkor utaznak el a Maros–parti városban, amennyiben letakarított pályán fogadják őket. „Havas pályán itthon is tudunk játszani. Ráadásul ilyen időben nehezen lehet közlekedni. Szombaton Nagybányáig is több mint két óra alatt értünk el” – mondta a vezetőedző.

 

Eredmény

Nagybányai FC Maramureş – Szatmárnémeti Olimpia 0–2 (gólszerzők: Prodan, Marinaş – 11–esből).

Olimpia, I. félidő: Şuta – Glodean, Fl. Mureşan, M. Pop, Homorozan, Gavrilescu, Mihai Mureşan, Molnar, Zsiga, Prodan, Dănilă.

Olimpia, II. félidő: Coman – Jakkel, Raţ, Mihai Pop, Ciorcaş, Câmapna, Botos, Domuţa, Socaciu, Marinaş, Feier.