Nagy volt az érdeklődés

Szatmárnémeti — Nagy volt az érdeklődés a szatmárnémeti székhellyel rendelkező Autonet által szervezett állásbörzén. 

Pénteken lezajlott a megyeszékhely első magáncég által szervezett állásbörzéje. Az Autonet által szervezett rendezvényen több mint száz állásajánlattal várták az a közép illetve felsőfokú végzettséggel rendelkező érdeklődőket. Az állásbörze délután két órától hat óráig tartott. A betöltendő állások iránt főleg a fiatalabb korosztály érdeklődött, sokan pályakezdőként próbáltak szerencsét. A munkavállalókat több kisebb asztalnál fogadták a cég munkatársai. A jelentkezési lapot magyar illetve román nyelven is kitölthették a jelentkezők.

Két héten belül

Még jónéhány napba beletelik, ameddig a cég munkatársai átnezik az összes leadott jelentkezési lapot, statisztikát készítenek, elbírálják azokat. Két héten belül, kivétel nélkül mindenkinek visszajeleznek, hogy elfogadták–e a jelentkezését és hogy az illető visszamenjen–e állásinterjúra.

A jelentkezők közül nagyon sokan csak nézelődni, tájékozódni szerettek volna, a részt vevők nagy része azonban egy jó munkahely reményében vettek részt az állásbörzén. Az állásbörzén változatos állásajánlatokkal várták az érdeklődőket, egyebek között, számítástechnikai, logisztikai illetve fejlesztési munkakörök betöltésére várták a jelentkezőket.