LEGO rajongói napok: nagy méretű lego épületek az Era Park Bevásárlóközpontban!

Akt.:
LEGO rajongói napok: nagy méretű lego épületek az Era Park Bevásárlóközpontban!
Több millió LEGO elem lepi el a Nagyváradi Era Park Bevásárlóközpontot, az Aradi úton, az újabb Brickenburg Expo – LEGO rajongói napok alkalmából, amit pénteken, szombaton és vasárnap 10 és 22 óra között tartanak meg.

A rendezvényt a Brickenburg Egyesülettel – a Romániai LEGO rajongók szövetségével – együtt szervezik meg a bevásárlóközpont kupolája alatt. A tavalyi évhez hasonlóan több millió darabot használnak fel a nagyméretű LEGO konstrukciók létrehozásához.

A kicsiket felkérik arra, hogy egy saját világot építsenek fel, a legelképesztőbb ötleteik nyomán, sőt, a szüleikkel együtt, és lehetőségük nyílik arra is, hogy hozzájáruljanak egy szuper LEGO erőd kiépítéséhez.

Meg kell említenünk, hogy a Brickenburg Egyesület nemzetközileg elismert és nagyköveti szinten képviselteti magát a LEGO csoport előtt.

A LEGO művészettel való megismerkedés érdekében a kicsiknek lehetőségük lesz, péntektől vasárnapig, minden nap 17 és 20 óra között részt venni LEGO tégla építő műhelyeiben az ERA Parkban.

A bevásárló komplexum tevékenységeket készített elő azok számára is, akik nem feltétlenül akarnak építeni. Szintén ezen a hétvégén a rendezvényterembe várják a kis váradiakat, a Vayana (szombat 11 órától), valamint A szépség és a szörnyeteg 2017 (ÚJ!) (vasárnap, 11 órától) animációk megtekintésére.

A szokásos módon minden eseményre a belépés ingyenes, úgyhogy szeretettel várunk mindenkit!

Címkék: , ,