Nagy érdeklődés a bababörzén

Nagy érdeklődés a bababörzén
Tizedik alkalommal zajlott bababörze szombaton, a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokban. Az épület előcsarnokában szinte egy gombostűt sem lehetett elejteni, kétoldalt babaholmis standok sorakoztak, közöttük érdeklődők, vásárlók sokasága igyekezett mindent végignézni.

Nagyon sok mindent kínáltak sokféle áron, s bár egyes standoknál akár több tíz lejt is kértek egy-egy holmiért, a legtöbben ennél sokkal olcsóbban kínálták a kinőtt ruhácskákat. Volt, ahol minden ruha három, vagy öt lejes egységáron volt megvásárolható, másutt például bodykat három lejért, blúzokat öt lejért, nadrágocskákat 10 lejért árultak. Láttunk még ezenkívül játékokat, babakocsikat, de bizsukat, sőt, méhészeti termékeket is kínáltak eladásra.

Beszéltünk olyan anyukákkal, akik alig várták, hogy túladjanak a holmikon, hogy aztán ők maguk is vásárolhassanak. „Nagyon jó ez a vásár, megszabadulunk attól, ami otthon már csak lom és alig használt, jó minőségű ruhákat tudunk vásárolni olcsón” – fogalmazta megy egyikük.

Hangyál Enikőtől, az egyik szervezőtől megtudtuk: ha lenne hely, nagyobb méretű is lehetne a vásár, de a teremben a sportrendezvényeket résesítik előnyben, így rendszerint csak az előcsarnokban kapnak helyet. Ezúttal 103 asztalt foglaltak le és sajnos volt, akit vissza kellett utasítaniuk hely híján. A belépti díj öt, az asztal foglaló pedig harminc lejbe került. Ismét volt tombola, a nyerteseket telefonon értesítették a szervezők.

Neumann Andrea

Címkék: ,