Munkássága elismerése

Jenei Imre
Jenei Imre
Rövidesen közismert, jeles váradi labdarúgó szakembert díjaz a Bihar Megyei Tanács.

 

 Jenei Imre

A Bihar Megyei Tanács a napokban javasolta, hogy városunk jeles lakosát, a közismert sportember Jenei Imrét ösztevékenysége elismeréseként kiválósági oklevéllel tüntessék ki. Erre a magas kitüntetésre a sportember Jenei Imrét sok-sok esztendei eredményes munkásságáért, illetve azok díjazására terjesztették fel egyhangúan a Megyei Tanács tagjai a volt válogatott labdarúgót és sikeres szövetségi kapitányt.

 

Kellemes meglepetés

 

Megkérdeztük az illetékest, Jenei Imrét is várható kitüntetéséről: – most hallok erről a dologról először és igen meglepődtem, ám nagyon örülök a hírnek, annak, hogy nem felejtettek el, hogy tudnak rólam, hogy számon tartják munkásságomat. Hat éve lettem Nagyvárad díszpolgára, és azt hiszem, hogy a kiválósági diploma eddigi tevékenységem megtetézése lesz.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .