Munkanélküli segély a fiataloknak

A Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség tudatja a végzős egyetemistákkal, akik júliusban államvizsgáztak, hogy a 76/2002-es számú törvény értelmében hatvan napjuk van arra, hogy regisztráljanak az ügynökség adatbázisába, augusztus 1-től egészen szeptember 30-ig.

Hogy a fiatalok megkaphassák a munkanélküli segélyt, rendelkezniük kell az alapképzés elvégzését igazoló diplomával (vagy a diplomát helyettesítő igazolással) és nem folytathatják tanulmányaikat máshol, beleértve a mesteri képzést is. A segély igényléséhez a következő iratokra van szükség: személyi igazolvány másolata; az alapképzés elvégzését igazoló diploma másolata vagy a diplomát helyettesítő igazolás eredetiben vagy hitelesített másolatban; munkaképességet igazoló orvosi igazolás; jövedelemigazolás; dosszié. A munkanélküli segélyt hat hónapra utalják ki, havi 250 lej értékben.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .