Munkahelykínálat az Inform Media Press állásbörzén

Akt.:
Munkahelykínálat az Inform Media Press állásbörzén
Újabb esély azoknak a Bihar megyeieknek, akik állást keresnek: pénteken és szombaton, március 16-án és 17-én a nagyváradi Trade Centerben 9 órától zajlik az Inform Media Press állásbörze. Az intézményi partner a Bihar megyei AJOFM.

A következő cégek vannak jelen kínálatukkal a fórumon: Eberspaecher, Celestica, Class Furn, Selina, Inteva, Olimp Impex, Plastor, Fin Prom, Turism Felix, Faist Mecatronic, PGS, Leroy Merlin, Gros Metal, RE/MAX Joy, UAMT Oradea. Ezek a cégek összesen több száz munkahelyet kínálnak, amelyekből sok felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek szól.

Inteva
Az Inteva Products LLC az egyik legnagyobb autóalkatrész beszállító, váradi gyárát 2016. május 4-én avatták fel. Az üzemben a járművek tetejének (roof system) alkatrészeit állítják elő európai kliensek és cégek számára szánt exportra. A fő megrendelők a Mercedes Benz, Volkswagen és a Skoda. Az Inteva a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: material planner, rendszermérnök, karbantartó mérnök, váltásvezető, beállítók és gépkezelők.

Plastor
A műanyagfröccsöntés tevékenységi körében az egyik legrégebbi, több mint 100 éves tapasztalattal bíró cég, a Plastor teljes körű menedzsmentjét kínálja a műanyag termékek előállításának. A Plastor a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: 26 állás mérnököknek, gépkezelőknek és segédmunkásoknak.

Turism Felix
A turizmus terén az egyik legmagasabban jegyzett vállalkozás a Turism Felix. A Turism Felix a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: 82 munkahely. Keresnek többek között szakácsot, szakácssegédet, felszolgálót, felszolgálósegédet, bárost, recepcióst, szobalányt, liftkezelőt, fürdőbeli segédet, pénztárost, vízimentőt, masszőrt, balneo-fizioterápiás asszisztenst, közgazdászt és jogi tanácsadót.

Selina
A Selina az egyik legfontosabb szereplő az ország nyugati részében az építkezési piacon. A cég a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: 32 állás középfokú végzettséggel rendelkezőknek, akiknek tapasztalatuk van különféle munkakörökben. Így például alkalmaznak villanyszerelőt, szobafestőt, kőművest, B+C és C+E kategóriájú jogosítvánnyal bíró gépjárművezetőket, autószerelőt, autóvillamossági szerelőt.

Olimp Impex
Az Olimp Impex 25 éve van jelen Románia észak-nyugati részében, és fő tevékenységi területe a födémszerkezetek gyártása fémtéglából, horgányzott lemezből, valamint csatornarendszereket is kínál. Az Olimp Impex a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: hét munkahely középfokú végzettséggel rendelkezőknek. Így keresnek CNC-lap megmunkálógéphez kezelőt, lakatosokat, targoncakezelőket, számlázókat és anyagmozgatókat.

Celestica
A Celestica a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: 51 munkahely. Ezek megoszlása: 22 hely felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, 29 középfokú végzettséggel rendelkezőknek. Keresnek vásárlási elemzőket, tanácsadókat, referenseket, szakértőket, közgazdászokat, termelési mérnököket, IT mérnököket, külkertanácsadókat, műszakvezetőket és alapvető munkafolyamatok egységeihez vezetőket. A Celesticának szüksége van még minőségellenőrökre, jelenléti ellenőrre, számlázóra, raktárosra.

Class Furn
A Class Furn alkalmaz műszaki rajzolót, tervezőt, logisztikai referenst, felsőfokú végzettséggel. A középfokú végzettséggel bírók a cégnél lehetnek például varrók, CNC-kezelők, szabászati munkatársak, kárpitosok, műszerészek, anyagmozgatók, elektroműszerészek, hegesztők, asztalosok, gépkezelők vagy segédmunkások.

Eberspaecher
Az Eberspaecher 2016 októberében nyitotta meg váradi kirendeltségét az ipari parkban. Körülbelül 11 hektáron van termelő és logisztikai tevékenysége, valamint irodakomplexuma. A cég világszerte az egyik legnagyobb olyan vállalkozásnak számít, amely gépjárművek kipufogó rendszereit és buszok légkondicionáló rendszereit készíti. Ugyanakkor hozzáértő partnere a gépjárműiparnak az innováció területén. Az Eberspaecher a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: 22 állás, amiből 7 felsőfokú végzettséggel bíróknak és 15 termelési munkatárs. Így keresnek HSE koordinátort, planning koordinátort, program&customer quality mérnököt, demand plannert, production plannert, laboratory&metrology mérnököt.

FinProm
A FinProm aradi cég, amely frissen jelent meg a váradi piacon és 30 közvetítő PC-s munkatársat keres a pénzügyi tevékenységéhez. A FinProm magas szintű szolgáltatást nyújt adatbevitel, adatkezelés személyreszabott megoldások területén az adatfeldolgozás és a back office tevékenységek területén, csökkentve a szükséges munkatársak, kellékek és kiadások mennyiségét.

Faist Mekatronic
A Faist Mekatronic az egyik legnagyobb és legrégibb cég a nagyváradi ipari parkban. A Faist Mekatronic a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: 25 munkahely, többek között kezdő mérnököknek, minőségellenőrző mérnököknek, termelési munkatársaknak, villanyszerelőknek, raktárosoknak és gépkezelőknek.

PGS
Az egyik legösszetettebb ajánlata ennek a cégnek van a rendezvényen. A PGS, az egyik legnagyobb nemzetközi fotel és kanapégyártó, a következővel vesz részt az Inform Media Press állásbörzén: közgazdászok, beszerzési irodavezető, beszerzési vezető, normamegállapító, minőségellenőr, SSM technikus, árumozgató, asztalos, segédmunkás.

Leroy Merlin
A kereskedelmi üzletágat a Leroy Merlin képviseli. A barkácsüzlet keres logisztikai tanácsadót, értékesítési tanácsadót és részlegfelelősöket.

Gros Metal
Az utolsó száz méteren az Inform Media Press állásbörzéjére bejelentkezett a Gros Metal is, a társaság, amely építőanyagokat és berendezéseket forgalmaz, főként kohászati termékeket. A Gros Metal technológus mestert, fémszerkezeti lakatost, hegesztőket és vasbetonszerelőket alkalmaz.

RE/MAX JOY
RE/MAX, az első számú a real-estate területén, amely hamarosan országos vezető pozíciót tölthet be a romániai ingatlanok területén, 35 személyt keres, akik az ingatlanügyek szakértőjévé akarnak válni: ingatlanügyi tanácsadók és ingatlanügynökök. Tapasztalat nem szükséges. Az ideális jelölt kis vagy közepes vállalkozó, aki megszokta a szabadságot és azt, hogy önállóan tevékenykedjen.

UAMT Oradea
Az utolsó cég, amely feliratkozott az Inform Media Press állásbörzéjére, de az egyik legjelentősebb ajánlattal: a Nagyváradi UAMT 65 munkahelyet kínál. A társaság, mely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrészek területén, alkalmaz: humán erőforrás felelőst, minőségfelelőst, fröccsöntőket, targoncakezelőket, termelési operátorokat és biztonsági őrt.