Munea itthon marad, lehet kirúgják

Munea itthon marad, lehet kirúgják
Nem utazik le Felsőzsolcára a Szatmárnémeti VSK csapatával Devid Munea, a férfi kézilabda–együttes nagyszebeni születésű átlövője, és nem kizárt, hogy a játékos a hónap végén távozik a klubtól.

 

Mint arról beszámoltunk, Munea bepanaszolta a klubot a Román Kézilabda Szövetségénél, mert nem kapta meg fizetését. Mindezt úgy tette, hogy előtte nem tárgyalt a VSK vezetőségével. Ezért Palkó János sportigazgató úgy döntött, inkább megválnak Muneától. „Január 23–án semmisnek nyilvánítja a szövetség Munea szerződését, és akkor kereshet magának új csapatot. Felsőzsolcára, az Avas Kupára sem tart velünk, kihagytam a keretből. Tárgyalunk a klub vezetőségével, hogy ha egy lehetőség van rá, hozzunk más játékost Munea helyére” – mondta lapunknak Palkó.

Mint arról beszámoltunk, szombaton és vasárnap az Avas Kupa nemzetközi felkészülési tornát rendezik meg a Miskolc szomszédsásában levő településen. A VSK szombaton (romániai idő szerint) 16 óra után a magyar élvonal sereghajtója, a Mezőkövesd KC ellen, majd késő délután a szlovák Extraligában szereplő SKP Secovce együttes ellen lép pályára. Vasárnap a helyosztókat rendezik, a másik ágon ugyanis a Nagyváradi VSK, az Ózdi KC és Kassa fog küzdeni.