Multifunkcionális központot avattak

Multifunkcionális központot avattak
Nagyvárad – Hétfő este ünnepélyes keretek között felavatták a Clasmotor Toyota márkakereskedés Kolozsvári úti létesítményét, mely tulajdonképpen egy multifunkcionális központ (bemutatóteremmel, szervízzel és cserealkatrészekkel).

A Toyota Nagyváradon létesített első multifunkcionális központjának a nyítóünnepségén a meghívottakon és Kun LászlóClasmotor– vezérigazgatón kivül jelen volt Thierry Dombreval, a Toyota Motor Europe ügyvezető elnöke, George Kyriazis, a világcég romániai képviseletének a főigazgatója és Biró Rozália alpolgármester is. Mint ahogyan a köszöntőbeszédekben is elhangzott, a Kolozsvári út 292A szám alatt található modern létesítmény komplex szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek: a bemutatótermen kivül szervíz lehetőségek és cserealkatrészek állnak a kliensek rendelkezésére.

A márkakereskedés vezetője szerint a Toyota tavaly 352 gépjárművet adott el a megyeszékhelyen, ami 92 százalékos növekedés jelent 2006-hoz képest. Az idén még több vásárlót szeretnének meghódítani, ennek érdekében nyitották meg a nemzetközi szabványoknak teljes mértékben megfelelő modern létesítményt, mellyel egyúttal azt is szeretnék bizonyítani, hogy a fogyasztók igényeinek a kielégítése elsőrendű szempont a Toyota számára.

Növelni a piaci részesedést

A több mint 2300 négyzetméteren elterülő multifunkcionális központban 1000 négyzetméter a bemutatószalon számára van fenntartva, összesen 25 gépjárművet lehet megtekinteni egyidejűleg. A legújabb technológiát “felvonultató” szervíz 525 négyzetméternyi helyet foglal el és 7 felvonóval rendelkezik. A nagyváradi komplexum egyébként a kilencedik ilyen típusú létesítmény az országban, és a nagyságát tekintve a bukaresti után a második a sorban. A befektetésekkel a tulajdonosok többek közt azt szeretnék elérni, hogy a Toyota tovább növelje a jelenlegi 3,5 százalékos piaci részesedését. A hétfő esti nyitóünnepségen uralkodó jó hangulathoz a DJ Project együttes fellépése és a Flame Out tűzzsonglőr csoport produkciója is nagy mértékben hozzájárult.

Ciucur L. Antonius