Mozgalmas évadzárás a Szigligeti Színházban

Mozgalmas évadzárás a Szigligeti Színházban
Négy nap, nyolc előadás, közönségtalálkozó, díjátadás, színészbál – így zárja az évadot a nagyváradi Szigligeti Színház.

 

A június 6-9. között sorra kerülő előadás-sorozat keretében az évadban bemutatott összes produkció megtekinthető, így az évad elején bemutatott A sevillai borbély Zakariás Zalán rendezésében, a Lilliput és a Szigligeti Társulat közös produkciója, A dzsungel könyve című musical, a bábszínházban bemutatott Tűzoltó, illetve a My Fair Lady című musical – ezúttal Pitz Melindával a főszerepben – is. Természetesen műsorra kerül a március elején bemutatott A Nagy Romulus, Szabó K. István rendezésében, valamint a Nagyvárad Táncegyüttes produkciója, a Nagyvárosi bujdosók című táncelőadás is. A sorozat keretében két alkalommal is megtekinthető A fiú című előadás (elsőként Hunyadi Istvánnal, majd Varga Balázzsal a címszerepben). Június 7-én, pénteken 21:30-tól a színház második emeleti erkélyelőcsarnokában közönségtalálkozóra kerül sor. Az évadot vasárnap a My Fair Lady című előadás, az ezt követő díjátadás, illetve a színészbál zárja.

Az előadásokra a megszokott jegyárak érvényesek, ugyanakkor aki két előadásra vált jegyet, a kisebb értékű belépő árát nem kell kifizetnie. A színészbálra 80 lejbe kerül a belépő, ami viszont magában foglalja az aznapi előadásra (My Fair Lady) szóló jegy árát is. Jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-13 és 17-19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt.

Az évadzáró előadás-sorozat teljes programja:

június 6., csütörtök

10:30 A dzsungel könyve – Szigligeti Színház

19:00 A sevillai borbély – Szigligeti Színház

22:00 A fiú – Stúdióterem (A fiú szerepében Hunyadi István)

június 7., péntek

17:00 Tűzoltó – Árkádia Bábszínház

19:00 A Nagy Romulus – Szigligeti Színház

21:30 Közönségtalákozó – Erkélyelőcsarnok (2. emelet)

június 8., szombat

19:00 Nagyvárosi bujdosók – Szigligeti Színház

21:00 A fiú – Stúdióterem (A fiú szerepében Varga Balázs)

június 9., vasárnap

19:00 My Fair Lady – Szigligeti Színház terme (Eliza Doolittle szerepében Pitz Melinda)

22:00 Színészbál – Lotus bevásárlóközpont rendezvényterme