MORAMI K.F.T.: professzionális termékek a mezőgazdaság, a kert és otthon számára

MORAMI K.F.T.: professzionális termékek a mezőgazdaság, a kert és otthon számára
A MORAMI cég két üzlettel rendelkezik Bihar megyében, az egyik Nagyváradon, a másik Nagyszalontán található. Mindkettő mezőgazdaságra szakosodott, szakemberek és amatőrök számára egyaránt forgalmaz termékeket.

A nyárral együtt megjelennek a mezőgazdaság számára nehezebb feltételek is. Nyáron kevesebb a csapadék, magasabbak hőmérsékletek, hosszabb ideig van fény, valamint ingadozik az éjszakai és a nappali hőmérséklet.
Annak érdekében, hogy segítsünk az Önök kertjében lévő növényeknek könnyebben átvészelni a nyarat, a MORAMI javasolja, hogy minél hatékonyabban alkalmazzák az öntözőrendszereket és az árnyékoló anyagokat.
Öntözőrendszerek használhatók a professzionális mezőgazdasági termelésben és a hobbi gazdálkodásban egyaránt. Az öntözési módszerek több kategóriába oszthatók:
– Esőztető öntözés (nagy és nagyon nagy felületeken vagy hobby kertekben, kis területeken, mint például a kert, gyep stb.). Az esőztető öntözés történhet ½” és 1” átmérőjű locsoló berendezéssel, melynek hozama 500 LPH-tól 5000 LPH-ig terjed, öntözési sugara 20 méter és 40 méter között van.
– Csepegtető öntözés – csepegtető csövekkel vagy szalagokkal, melyeket előre telepítenek, a csepegtetők között távolság 10 cm és 100 cm közötti, hozam 1 és 4 LPH közötti, vagy tömlővel és csepegtető gombával, ami bármilyen távolságra alkalmazható, a növények függvényében.
– Öntözés mikroöntöző rendszerrel – általában növényházakban használják felfüggesztési rendszereken keresztül, de használható kertekben is gyep öntözésére, speciális tartókra szerelt mikroöntözőkkel.
– Kézi öntözés locsoló pisztollyal és lándzsával – kis területeken, kertekben, gyepre. Itt fel tudjuk használni a kerti öntözök változatos formáit, valamint programozókat és egyéb kiegészítőket.

Az öntözőrendszerek mellett, segíthetünk növényeiknek a nyári nap perzselő sugarai ellen árnyékoló hálókkal is.
A MORAMI által forgalmazott hálókat az Olaszországi ARRIGONI cég, az olasz hálók legnagyobb és legrégebbi gyártója készíti. Az Arrigoni több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a védőhálók gyártásában.
Az általunk forgalmazott árnyékoló hálók különböző típusúak és ezeket fel lehet használni úgy a mezőgazdaságban, mint lakossági célra.
– Árnyékolási fok: 30-88% között
– Szélesség: 1 m – 12,8 m között
– Hossz: 10 méter és 100 méter között.
– Garancia legalább 4 évig !!

Az árnyékoló hálók mellett, jégeső, madarak, gaz elleni hálókat is forgalmaz a MORAMI, valamint hálókat kúszónövényeknek, különféle tartozékokat és sok más terméket.
További felvilágosításért, és hogy megismerjék a mezőgazdasági termékek legszélesebb választékát, valamint más termékeket is, várjuk Önöket a www.morami.ro címen, telefonszám 0259 373 474, vagy üzleteinkben:
Nagyszalonta, Democratiei tér 6. szám
Nagyvárad, EpiscopIgnatie Darabant tér 1. szám