Monique Covet a spriccpartin

Monique Covet
Monique Covet
Spriccparty, orgia, közös együttlét és egyéb nyalánkságok. Húzd le a slicced és állj be a sorba! Nézz másokat, hogyan csinálják, vagy hagyd, hogy mások nézzenek téged! Légy Te a rendező!

Monique Covet, az est háziasszonya egyáltalán nem ellenzi az efféle partikat. – Nem vetem meg az ilyen helyeket, ugyanis külföldön nagyon sok ember látogatja ezeket a klubokat, ugyanúgy, ahogy én is. Egyedül viszont biztosan nem mennék el. A párommal szoktam megjelenni, hogy a szexuális kapcsolatunkat még izgalmasabbá tegyük. Azt viszont soha nem engedném meg, hogy a kedvesem másokkal is lefeküdjön ilyen klubokban – szögezte le Monique, aki azt is elmondta: – Egyáltalán nem zavar, ha 50-en vagy 100-an néznek egyszerre, ugyanis ez engem sokkal inkább izgat.

Mindenkit szívesen látnak

Az összes jelentkező, aki jelenléti szándékát e-mailben jelezte értesítést fog kapni a jóváhagyásról, április 12.-ét megelőző pár nappal, ezért a rendezők kérnek mindenkit, figyeljék a postafiókokat. Továbbá várnak minden régi és új érdeklődőt, hölgyeket, urakat, párokat, akik részt szeretnének venni a szokatlan eseményen. Lányok jelentkezését is örömmel veszik, akik ki szeretnék kipróbálni önmagukat, egy ilyen jellegű partin. A szervezők várnak minden régi és új érdeklődőt aki részt szeretne venni a spricparty összejövetelen eseményen a XVI.Ker.-i Eagle Rezidence Panzió-Clubban , 2007. április 12-én este 19h-tól!

Tömör gyönyör kétezerért

A korábbi két alaklomhoz híven most sem lesz drágább a beugró a már megszokott 2000 Ft-nál, és a klub tulajdonosai ígéretet tettek arra is, hogy az italárakkal sem fognak a fellegekben járni. A részvételi szándékot a partin a következő e-mail címen lehet megtenni: info@kimaradas.hu