ERDON Helyi sport hírek

2007.06.04. 14:37

Bajnok lett Pándi Karola

<p>Szatmárnémeti – Egy arany–, egy ezüst– és egy bronzérmet szereztek a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói a Suceava megyei Gura Humorului településen rendezett U–15–ös korosztályos országos bajnokságon.</p>

Országos bajnoki címet szerzett a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozója Pándi Karola a Suceava megyei Gura Humorului településen rendezett U–15–ös korosztályos országos bajnokságon. A 63 kg–os súlycsoportban Tereli Mihály edző tanítványa valamennyi mérkőzését ipponnal nyerte, a döntőben is egy esélyesebbnek tartott ploieşti–i ellenfelet fektett le, és szerezte meg a bajnoki aranyérmet.

A fiúk 38 kg–os küzdelmeiben nem volt ilyen szerencséje az uniósoknak. Az érmes helyekért vívott küzdelmekben Pándi Péter a Cristian Şereş–sel került össze. A zónabajnok szatmárnémeti Sereş győzött, így ő szerezte meg a broznérmet. A döntőben Angelo Domuţa is egy ploieşti–i cselgáncsozóval került össze, kisebb bírói segítséggel pedig az oltyán sportoló győzött. Így az Unio SK–nak egy ezüst– és egy bronzérem jutott.

Jövőhéten Konstancán

„Nem panaszkodhatok, a cselgáncsozóim nagyon jól helyt álltak. Pándinak még van esélye érmes helyen végzeni hétvégén Konstancán, mikor az U–13–as korosztályos ob–n lép majd tamatira” – mondta Tereli.

Érmek

A Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozóinak eredményei a U–15–ös korosztályos ob–n: Pándi Karola (63 kg) – országos bajnok; Angelo Domuţa (38 kg) – ezüst; Cristian Sereş (38 kg) – bronz; Pándi Péter (38 kg) – ötödik hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!