MOJO Baby & Kids, az első vásár, áldott állapotban lévő nők, babák és gyermekek számára, a nagyváradi ERA Parkban

MOJO Baby & Kids, az első vásár, áldott állapotban lévő nők, babák és gyermekek számára, a nagyváradi ERA Parkban
A nagyváradi ERA Park lesz a helyszíne ezen a hétvégén, az első állapotos nőknek, csecsemőknek és 12 év alatti gyerekeknek szóló MOJO Baby & Kids kiállításnak.

Az eseményt a Pelican Kórházzal, a Megyei Mentőszolgálattal és a Soffi Planet áruházzal együttműködésben szervezik meg május 10-12-én, péntektől vasárnapig, a kupola alatt.

Mindazok akik elmennek a bevásárlóközpontba, kedvezményes árú termékek nagy választékából válogathatnak, a ruhácskáktól, bútoroktól, kiegészítőktől és kicsi gyerekeknek való játékoktól kezdve, egészen az állapotos nőknek szóló szolgáltatásokig, illetve egyes őssejt bankok ajánlatáig, vagy keresztelői szolgáltatásokig.

A kiállító Biogenis, Pelican Kórház, Blush Flowers és Zum Zumy, tombolajátékokat készítettek elő, melyekre a standnál lehet bejelentkezni.

A termékbemutatók mellett, pénteken 16 és 18 óra között, az érdeklődők találkozhatnak Iuliana Tulvan masszőrnővel, akitől részleteket tudhatnak meg a terhességi (prenatális) masszázs jótékony hatásairól.

Ugyanakkor vasárnap, 14 és 15 óra között, a Bihar Megyei Mentőszolgálat ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély leckéket tart. A részvétel az andrea.stan@argocp.com e-mail címre való feliratkozás alapján történik, a helyek függvényében.

Szintén vasárnap 16 és 18 óra között, az anyukák, akik az ERA Parkba látogatnak, részt vehetnek Alexandra Giuffrida ingyenes, Magassarkúban a családdal című szemináriumán, melynek tematikája: Létezik karrier a baba után is. A szeminárium előadásai: „Pune-ți visul la-ncercare”, előadó Alina Ierugan, „Copii obosiți de părinți – la granița dintre timp și limite”, előadó Hermina Popa és “Orientare in cariera pentru mamici”, előadó Alexandra Giuffrida női vállalkozási szakértő és Sofia Laza pszichológus. Ugyanakkor a közösséghez tartozó karriert megvalósító anyukék osztja meg történetüket, mialatt a gyerekek ingyenes műhelyeken vehetnek részt a Vidámság Barátaival.

A MOJO Baby & Kids vásár pénteken, 16 és 20 óra között tart nyitva, szombaton és vasárnap pedig 11 és 20 óra között. Több információt találnak a rendezvénnyel kapcsolatban a MOJO Baby & Kids Facebook oldalán.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

(Fizetett hirdetés: H212370)