koronavírus

2020.01.30. 11:01

Elhalasztották a kínai válogatott minden hazai meccsét

A Kínai Labdarúgó Szövetség csütörtökön honlapján közölte, hogy a halasztás minden korosztályt és az összes szakágat érinti.

Az elmúlt napokban hasonló okokból az ázsiai országban több jelentős nemzetközi sporteseményt töröltek már, illetve egy évvel elhalasztották a márciusra tervezett fedettpályás atlétikai világbajnokságot.

Kína női labdarúgásban és kosárlabdában, valamint férfi és női ökölvívásban rendezett volna olimpiai kvótaszerző viadalokat, bokszban pedig kontinentális viadalt is.

Törölték a február közepére kiírt első kínai futamokat az alpesisí-világkupában, míg a kínai női gyeplabdacsapat nem tudja lejátszani a Belgium elleni két mérkőzését, és erősen kérdéses, hogy március közepén tudja-e fogadni Ausztrália legjobbjait.

A járványnak szerda esti adat szerint eddig 170 halálos áldozata van. Mindannyian Kínában hunytak el, döntően a 11 milliós lakosú Vuhanban, ahol a járvány terjedni kezdett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában