Mirigyekkel zárult a Majális

Akt.:
Mirigyekkel zárult a Majális
Jó hangulatban ért véget vasárnap este a Pro Rogériusz Közösségi és Kulturális Egyesület által az elmúlt hétvégén a várban szervezett Minden Magyar Majálisa elnevezésű rendezvény.

Az alapot Deac Lăcrimioara, a Francisc Hubic Művészeti Iskola tanárnőjének növendékei (Bartha Bernadett, Schneider Lilla, Felix Lascu, Vlad Marian és Bogdan Caraman) rakták le, akik magyar és nemzetközi könnyűzenei slágereket énekeltek kiváló érzékkel. Ezt divatbemutató követte, a várad-őssi Szallós Tünde zenei aláfestésével.

Ahogyan várható volt, a sztárvendég Irigy Hónaljmirigy fellépésére szinte zsúfolásig megtelt a színpad előtti tér, kétoldalt is rengetegen álltak. A fiúk hozták megszokott formájukat, és nem okozták csalódást azoknak, akik kedvelik őket. Kifigurázták az aktuális celebeket, de ugyanúgy poénkodtak a nyolcvanas évek sztárjain is. Nekik köszönhetően mások mellett ByeAlex, Karel Gott, Fásy Ádám, Bunyós Pityu, a Bódi-család és a veresegyházi asszonykórus is látható volt a várszínpadon, és természetesen a jól ismert Mirigy-himnusz is felcsendült.

 

 

Ciucur Losonczi Antonius