Mire mennek Messiék a halálcsoportban

Lehet, hogy csak a hátát nézhetik majd Messinek az izlandiak
Lehet, hogy csak a hátát nézhetik majd Messinek az izlandiak - © Fotó: AFP
Moszkva – Fellélegezhettek az északiak: a válogatott kulcsjátékosa, Gylfi Sigurdsson ott lesz Izland Argentína elleni összecsapásán, melyet szombaton 15 órától rendeznek. Az Everton 28 éves sztárja még márciusban szenvedett térdsérülést.

Magnus Mar Einarsson izlandi sportriporter kiemelte, Sigurdsson az együttes legfőbb szervezője, ezért is nagyon fontos a visszatérése.

„Lionel Messire nincs varázsszerem, senkinek sincs, pedig mindenki megpróbálja megállítani. Tulajdonképpen akkor lő gólt, amikor akar. Nem volna fair, ha egy-egy játékosnak adnám a szerepet, hogy végig őt fogja. De nemcsak róla szól az argentin ­válogatott, amelyet kiváló futballisták alkotnak, akik hétről hétre a világ legjobb klubjaiban játszanak. Nemcsak vele foglalkozunk. Megszámlálhatatlanul sok jó labdarúgójuk van – mondta Heimir Hallgrímsson szövetségi kapitány.

A D csoport másik találkozóját, a Horvátország–Nigériát szombaton 21 órától játsszák Kalinyingrádban.

– ÉKN –


Rendbe jött a sérülése Mesut Özilnek, így bevethető lesz a mexikóiak elleni meccsen
Moszkva - Joachim Löw tisztában van az ellenfél értékeivel, azonban meglepetés lenne, ha nem a németek nyernének. A címvédő Németország Mexikóval mérkőzik meg a világbajnokság F csoportját megnyitó találkozón; a moszkvai Luzsnyiki-stadionban rendezendő meccs vasárnap 17 órakor kezdődik. Az öss...

A francia válogatott Ausztráliával kezdi a tornát
Kazany - Szombaton 12 órakor debütál a francia válogatott a vébén, a gallok ellenfele a nemrég Budapesten járt Ausztrália lesz Kazanyban. A „Kékek” háza táján eddig nem is a meccs bírt a legnagyobb hírértékkel, hanem az, hogy az Atlético Madrid támadója, a franciák legnagyobb csillaga, Antoine Gr...