Minimal Mass Nagykárolyban

Minimal Mass Nagykárolyban
Nagykároly – Kerékpárosok, görkorcsolyások és egyéb környezetkímélő kerekes járművesek vonultak fel pénteken 18 órától Nagykárolyban, a Bestfest keretén belül.

A rendezvényen, melynek célja a kerékpáros közlekedés és a környezetvédelem népszerűsítése, közel kétszáz személy vett részt, akik kétszer tették meg a Kossuth-kert – 1918 December 1 utca – Vasile Lucaciu utca – Iuliu Maniu utca – Kossuth-kert útvonalat. A felvonulók között gyerekek, felnőttek és neves közéleti személyiségek is kerekeztek. A Mininal Mass-t futóverseny követte 19 órától, melynek során a résztvevők a felvonulás indulópontjától az Oţelul vaskereskedésigversenyeztek. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Paul Sarvadinak, a Macondo Udvar- és Szobaszínház igazgatójának, aki önszántából ajánlotta fel, hogy  az intézmény szolgálatában álló kétüléses tricikliről, a Macondo-mobilról készítsük fotóinkat az eseményről.

Ifj. Deák Endre0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .