Mindent az egészségedért, 10 éve, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZZAL

Mindent az egészségedért, 10 éve, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZZAL
10 év elkötelezettség, 10 év gondoskodás a betegekről, 10 év közreműködés és szakszerűség.

Célokkal kezdtünk. Célokat tűztünk ki magunk elé. A szakmai teljesítményt céloztuk meg. Tíz éves tevékenységünk során mindent megtettünk AZ EGÉSZSÉGEDÉRT, most pedig megújítjuk fogadalmunkat veled, a mellettünk élő polgárral szemben.

Nagyon fejlett technológiával debütáltunk, és tovább folytattuk korszerűsítését, hogy pácienseinknek ugyanolyan szakszerű szolgáltatásokhoz jussanak, mint a fejlett országokban. Kezdetben a Pelican a szakemberek, az orvosi és nem orvosi személyzet kis csoportját képviselte. Beruháztunk és évente tapasztalt és a szakmájuk iránt elkötelezett orvosokkal és asszisztensekkel gazdagodtunk. Pácienseink iránti elkötelezettségünk és elhivatottságunk lehetővé tette számunkra, hogy továbblépjünk, folytassuk a befektetéseket és fejlődjünk úgy, hogy a legújabb sebészeti beavatkozásokat és kezeléseket biztosítsuk.

Napjainkra, a megalapítás óta eltelt 10 év alatt a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ lett a legnagyobb magánkórház az ország északnyugati részében.

A kórházban kezelt több mint 100.000 beteggel, több mint 70.000 sebészeti beavatkozással és több mint kétmillió ambulánsan kezelt beteggel, lenyűgöző számú orvossal, asszisztenssel és az orvosi szolgáltatások gazdag választékával (sok közülük egyedülálló az országban), célja a betegek biztonságának garantálása.

A minimálisan invazív sebészeti technikák, a legjobb orvosi berendezésekbe való befektetés, a sterilizálás és a fertőtlenítés biztonságos módszerei képezték munkánk alapját, hogy azok lehessünk, aki ma vagyunk.

A MEDICOVER ROMÁNIÁVAL való összefogásunkra, most ebben a pillanatban, tevékenységünk 10 éves évfordulóján került sor, mint tevékenységünk jövőbeni fenntarthatóságának bizonyossága és garanciája, hogy képesek vagyunk növekedni, és versenyképeseknek lenni a piacon.

Társadalmi tevékenységünkben hagyományt teremtettünk, és számtalan akcióban vettünk részt, amelyek segítséget nyújtanak az egészség megőrzésében, jótékonysági eseményeket és szemináriumokat szerveztünk, hasznos információkkal a krónikus állapotok megelőzésére.

A szakmaiságunk és humanizmusunk révén továbbra is plusz értéket adunk Nagyváradnak, az ország nyugati részének, Romániának.

Ezért a “MINDENT AZ EGÉSZSÉGEDÉRT” mottónk továbbra is irányt a mindennapi életünknek és munkánknak, és annak, hogy úttörők legyünk a román egészségügy területén.

(Hirdetés: H127373)